© 2015 - 2017 GKV Den Helder


Links


Gereformeerde kerk vrijgemaakt • Bijlweg 9 • 1784MC Den Helder • Tel: 0223 660139

Postadres:

Gereformeerde kerk vrijgemaakt

Postbus 232

1780AE Den Helder

geo: 52.939171, 4.752652

email: info@gkvdenhelder.nl

ANBI: Zie download pagina


MORGENSTER Den Helder GKV Home
Erediensten Informatie Bijbelstudie downloads contact Nieuws
Home
Home Informatie Algemene voorwaarden

U bevindt zich hier:

Gebruikersvoorwaarden WiFi in de "Morgenster",

Drs. F. Bijlweg 9 te Den Helder (29012018)

In het hele gebouw is internet aanwezig. Omdat de beschikbare bandbreedte groter is dan onze eigen behoefte, is besloten deze overcapaciteit gratis ter beschikking te stellen aan onze kerkbezoekers. U dient daarvoor wel akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

Om het netwerk te monitoren is het mogelijk een zogenaamde "deep packet inspection" te houden. Hier wordt vastgelegd welke programma's/applicaties worden gebruikt met het bijbehorende datagebruik. De inhoud wordt uiteraard NIET vastgelegd of onderzocht. Er wordt bijvoorbeeld wel vastgelegd dat u Outlook heeft gebruikt, maar niet de inhoud van de mail. De betreffende gegevens zullen echter alleen gebruikt worden indien daar door problemen aanleiding toe is. Ze zullen regelmatig gewist worden. Indien de gegevens voor analytische doeleinden worden gebruikt, zal dat geanonimiseerd plaats vinden (niet gekoppeld aan een persoon).

Extra voorwaarden voor geregistreerde gebruikers.

Via onze website is het mogelijk een account aan te maken, wat tevens geldt als een WIFI account. Dit noemen wij een "Gast+" account. Hiermee is het mogelijk een hogere internet snelheid te krijgen. Ook hoeft dan slechts éénmalig deze voorwaarden geaccepteerd te worden. 

Indien geregistreerde gebruikers een speciale taak hebben binnen de gemeente is het mogelijk het Gast+ account om te laten zetten naar een Gebruikersaccount. Hiermee is het mogelijk om hardware te benaderen zoals een beamer of printer.

Geregistreerde gebruikers dienen nog meer zorg te besteden aan de beveiliging van hun apparatuur, om te voorkomen dat virussen, wormen, malware, ransomeware of wat voor ongewenste zaken dan ook het netwerk (en daarmee andere gasten) kan worden besmet.

Persoonsgegevens die vastgelegd worden zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden (website).

Disclaimer

De tekst van deze voorwaarden is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld. Mochten er desondanks tekstuele verbeteringen worden aangebracht of dingen worden toegevoegd om een bestaand punt te verduidelijken, zal dat niet leiden tot een nieuwe algemene voorwaarde. De geregistreerde gebruiker zal dan ook niet gevraagd worden deze voorwaarden opnieuw te accepteren. Op de website zal dit feit echter wel als nieuwsberichtje vermeld worden. Een dergelijke wijziging wordt ook met een versienummer in de titel van de algemene voorwaarde worden weergegeven. Mochten er wijzigingen komen in de rechten/plichten van de gebruiker of de eigenaar zal er wel een aanpassing van de algemene voorwaarden worden opgesteld. In dat geval zullen ook de geregistreerde gebruikers opnieuw (eenmalig) deze voorwaarden moeten accepteren.